Referenties

NaturalHorseMo: Paardentaal vertaald

M. van Zalinge
M. van Zalinge
20:09 08 Jan 23
Zo blij met Monique! Na haar fijne en gezellige lessen gaat mijn Ollie nu stressvrij de trailer op. Met al haar geduld, humor en doortastendheid heeft ze niet alleen bij Ollie, maar ook bij mij de stress en onzekerheid wat betreft trailerladen weg genomen. Zeker een aanrader!
Monique heeft ons met 2 paarden geholpen.
Allebei een geval apart maar met haar hulp en aanwijzingen worden ze nu harmonieus geladen zonder problemen.
1 sloeg dicht en liet geen angst zien wat hij wel had.
De andere “kon” echt niet op de trailer volgens de fokker/springamazone. Liet erg veel angst zien, echte vluchter.
Nu relaxed zonder stress de trainer op. Samen maar ook apart.
Chapeau Monique 💪🏼👍🏼👍🏼
Milou van de Ven
Milou van de Ven
12:44 09 Oct 20
Wat een topper! Ondanks de zware periode waar ze nu in zit, is ze toch gekomen om mij te helpen met het trailerladen van mijn paard. Ik was de hoop volledig kwijt en een beetje huiverig of het wel zou gaan lukken. Maar met de ervaring, het geduld en snel en consequent reageren van Monique is het toch gelukt. Ik ben er zo enorm blij mee! Dankjewel😊
Natascha Faro
Natascha Faro
18:00 09 Aug 17
Guus en ik zijn heel erg blij met Mo.
We zijn begonnen met trailerladen,daarna grondwerken en nu ook Centered Riding.
Niks is haar te gek ze weet overal een oplossing voor.ik vind het geweldig om te zien hoe Guus op mijn lichaamstaal reageert.
Mo je bent een topper�
Lianda Meesters
Lianda Meesters
12:05 03 Aug 17
Lianne van Wanrooij
Lianne van Wanrooij
11:20 17 Jan 24
Monique helpt mij al een aantal maanden met het beleren van mijn jong getraumatiseerd paard. Ze heeft goed les en neemt de tijd. We zijn al ontzettend vooruit gegaan!
jamie webb
jamie webb
19:33 09 Jan 23
Echt oog voor paard en mens. Goed bereikbaar
Monique was echt onze redder in nood! Haar geduld en kennis van paarden straalt er vanaf. Echt een topper en zeker een absolute aanrader! 🐴
Jose van Ginneken
Jose van Ginneken
05:15 11 Jan 18
Top lessen in grondwerk!!!
Chantal Zevenbergen
Chantal Zevenbergen
19:16 22 Sep 21
Trainingen en opleidingen voor zowel paard als baasje, Monique kan zich in beide goed verplaatsen. Ze heeft geduld, is duidelijk, eerlijk en betrouwbaar! 👍🏻
José van Lint
José van Lint
18:41 24 Nov 16
Emily Jaspers
Emily Jaspers
20:49 08 Jan 23
Grondwerk, lange lijnen en trailerladen....zoveel van haar mogen leren met veel rust, waardoor we alles nu op een goede manier kunnen toepassen.
Donna Roso
Donna Roso
13:43 29 Feb 24
Marije Goudzwaard
Marije Goudzwaard
18:04 14 Oct 17
Daisy Ronda
Daisy Ronda
21:03 08 Jan 23
Fijne, duidelijke en geduldige instructie. Ze geeft mij veel vertrouwen en heb al veel bijgeleerd sinds ik instructie krijg van Monique. Ook lieve paarden die gebruikt worden als je met een paard van Monique werkt.
Patrick Moerman
Patrick Moerman
21:24 20 May 18
Melanie de Visser
Melanie de Visser
09:10 23 Jul 18
Wat ben ik ongelooflijk blij met Monique! Van een paard dat AB-SO-LUUT niet zonder haar maatje Rinaldo kon en boven de box uit steigerde, heb ik nu een relaxt paard dat niet eens meer op kijkt als haar maatje weggaat.
Havana werd al onrustig als we naar Rinaldo zijn box toeliepen en raakte volledig in paniek als we met hem weggingen. Met de fijne, diervriendelijke en effectieve aanpak van Monique hebben we dit samen kunnen oplossen. Monique weet met allerlei soorten paarden én, niet minder belangrijk, mensen om te gaan. Zonder haar hulp had ik nu nog steeds een groot probleem gehad, waar ik 's nachts van wakker lag, een ongelukkige Havana gehad en hadden we niet meer met Rinaldo kunnen rijden.
Ook heeft ze me geholpen met opstappen. Waar Havana eerst steigerde, wegrende of wegdraaide, kan ik nu alleen goed en rustig opstappen. Thx a million!!
Kelly Donckers
Kelly Donckers
10:51 04 Dec 23
Monique heeft mij enorm geholpen met mijn paard die kampte met laadproblemen. Ondanks eerdere hulp van andere trainers, geraakte het probleem niet opgelost en werd het laden gevaarlijk en gewoonweg onmogelijk. Na meerdere sessies met Monique is het probleem nu helemaal verholpen en kunnen wij voor het eerst in 4 jaar zonder stress op pad. Monique heeft altijd open en eerlijk met mij gecommuniceerd zelfs wanneer het laadprobleem in het begin wel echt heel erg groot bleek. Monique blijft altijd rustig, innovatief, meedenkend en bovenal boekt ze effectief resultaat voor een correcte prijs!
Deborah Ha
Deborah Ha
22:09 23 Mar 17
Ellen Westdorp
Ellen Westdorp
18:51 01 Nov 18
Ik loop nu een poosje met Monique mee om paarden zadelmak te maken en heb daarbij ook andere sessies mee mogen maken. Ik leer zelf een hele hoop wat ik fijn vind, maar het meest geweldig vind ik de rust waarmee ze dingen aanpakt, zodat ze eigenlijk door weinig druk en goede timing aan ontspanning, de paarden laat doen wat de bedoeling is. Heel mooi om te zien!
Nikki Buscher
Nikki Buscher
14:28 15 Jun 17
Maryska Nollen
Maryska Nollen
11:47 29 Oct 16
Ontzettend geduldig en bekwaam, ben heel blij dat het is gelukt om mijn merrie de trailer op te krijgen. En daar houdt de service niet op. Bij problemen kun je altijd nog blijven bellen. Super bedankt!
Ik ben ontzettend blij dat we ons paard een weekje bij Natural HorseMo hebben gebracht. Er is veel getraind op een rustige en natuurlijke manier. Zijn angst om de trailer in te gaan is voorbij. En ook zelf heb ik veel geleerd over mijn lichaamstaal richting paarden.
EEN AANRADER DUS!
Lizzy van den Brand
Lizzy van den Brand
16:00 26 Feb 17
Els Pouw-Wever
Els Pouw-Wever
20:58 21 Jan 19
Top met trailerladen of het nu een groot paard is of een veulen ze lopen er allemaal rustig in en uit als Monique is geweest👍
Esther van Rooij
Esther van Rooij
12:56 05 Jun 19
Monique heeft alle rust en vertrouwen die ze overbrengt naar die het nodig hebben, het maakt niet uit of paarden/pony's groen, onbeleerd of beleerd zijn, zelfs bij mensen brengt ze dat over. Super, Monique dat doe je goed alle vertrouwen in jou.
Peter Int Groen
Peter Int Groen
22:37 26 Aug 17
Marit weterings
Marit weterings
19:35 09 Jan 23
Monique denkt in alle gevallen mee en denkt na over een oplossing welke is vriendelijk is voor mens en paard. Hele fijne manier van omgang, als je iets niet snapt legt ze het je met alle liefde nog 10x uit tot je het snapt.Als je ergens tegenaan loopt, Monique zal er alles aan doen om je te helpen!
Esther van Rooij
Esther van Rooij
20:19 08 Jan 23
Monique is geweldig in wat ze doet, ze heeft enorm veel geduld- kennis en met haar innerlijke rust krijgt ze de paarden/pony's en zelfs Ezels gedaan op natuurlijke wijze wat ze behoren te doen. Zo heeft ze ons geholpen met Sterre (Appaloosa) pony van onhandelbaar (stijgeren- bijten-niet aan een halstertouw mee te nemen)naar een lieve rijpony met karakter en hij staat zelfs voor de kar💪, dit is 1 van hulpen die ze ons heeft gegeven. Voor ons is ze onmisbaar in onze omgang met onze paarden/pony's!!
Rian Quirijns
Rian Quirijns
19:52 03 Sep 17
Fame liep vandaag na 2 sec twijfelen en even de balk erachter vlot de trailer op bedankt voor je advies Monique.
Hermien Timmers
Hermien Timmers
23:16 16 Jan 17
WAAR OM DITIS MIJ NOG NOOIT GEVRAAGT GRTJE HERMIENX
mirte hehemann
mirte hehemann
12:26 09 Jan 23
Ik raad monique zeker aan. Veel met haar gewerkt en altijd leerde ik wel iets ze geeft duidelijk les en kijkt echt naar jou en jouw paard
Nicole Sjamaan
Nicole Sjamaan
20:51 25 Dec 16
Monique is rustig en weet voor ieder probleem een oplossing. Een aanrader!
Donna Roso
Donna Roso
18:23 21 Jan 24
Ik ken Monique zowel van de privé lessen voor mijn paard en mijzelf alsmede de Natural HorseMo opleiding die ik volg bij Monique. Een vakkundige instructrice waarbij zij maatwerk levert en in rust haar kennis overdraagt aan zowel mens als paard.
marieke van de Made
marieke van de Made
21:40 08 Jan 23
Monique is op alle vlakken een topper met het (paarden)hart op precies de juiste plaats. Ze geeft inspirerende lezingen, geweldig les aan paard & mens en dat allemaal op een manier waarmee ze absoluut 1000% vertrouwen verdient.Ze denkt mee, luistert echt, is pragmatisch,, heeft geduld, staat open voor anderen, is ontzettend lief en heeft ook een geweldige dosis humor.Een prachtige hulp voor welk probleem je ook tegenkomt op je reis met je paard. Klasse!
Valerie Krijger
Valerie Krijger
06:00 05 Sep 17
Meer dan tevreden over Monique en haar werkwijze! Ontzettend blij dat ik haar om hulp heb gevraagd om onze trailerproblemen op te lossen. Ze is rustig, duidelijk en oprecht geïnteresseerd. Ze heeft me het zelfvertrouwen en de tools gegeven om mijn paard zonder stress te laden en te vervoeren.
Nicole
Nicole
12:38 09 Jan 23
Marit Weterings
Marit Weterings
10:23 30 Nov 18
zulke fijne lessen! Monique heeft ontzettend veel ervaring en kennis in huis. geen uitdaging is te gek.
Bas Koelman
Bas Koelman
15:13 08 Feb 24
Zeer mooie locatie ziet er top uit
Esther Vermeulen
Esther Vermeulen
20:14 06 Dec 23
Monique, heeft mij en mijn eigenwijze maar gevoellige merrie enorm geholpen, met haar kennis en geduld!Ik geniet weer van het op pad gaan, laden gaat gemakkelijk en zelfs alleen!Ik raad de hulp van Monique aan iedereen aan.
Maud Bierings
Maud Bierings
18:27 23 Oct 17
Super fijn om met monique te werken!
Ze legt alles rustig en duidelijk uit!
Er is tijd voor een grapje maar er word ook hard gewerkt.
Ze is ook rustig en duidelijk naar de paarden en gaat met veel respect met ze om.
Ik heb pas 2 lessen gehad en nu al enorm geleerd!
Dank je wel monique!!
Lily Taale
Lily Taale
19:00 16 Oct 19
Goede en praktische aanpak, je hebt na één keer al zoveel resultaat en je doet het bijna helemaal zelf na goed voorbeeld van Monique en hulp bij loswerken, ze staat achter je in de cirkel en laat je de juiste beweging van je schouders voelen waardoor directe een goede respons van Midas volgde. Niet eindeloos geduld hebben en blijven aanmodderen, maar Monique inschakelen!!! We zijn geen hopeloos geval 🤗.
Elvera Kaijen
Elvera Kaijen
21:37 04 Dec 23
Monique helpt zowel het paard als de mens op een hele fijne en eerlijke manier! Samen met Monique durf ik stap voor stap het vertrouwen in mezelf (en mijn paard) weer op te pakken. Loswerken, lange lijnen, erop, precies wat nodig is. Los van al het bovenstaande vind ik het ook gewoon heel erg leuk om te leren van al haar kennis en ervaring! Top!
Chelesea Wijnings
Chelesea Wijnings
18:51 30 Mar 19
Super fijne trailerlaadtrainingen!! Van een paard dat lastig te laden was, had Monique het voor elkaar dat ik na enkele trainingen al alleen met paard en trailer op pad kon. 🙂
Karin Engelberts
Karin Engelberts
18:28 05 May 21
Je jonge paard in laten rijden kan maar 1x goed gebeuren.
Bij Monique ging het zoals ik het in mijn hoofd had.
Met humor, respect en geduld.
Floris mocht Floris blijven met zijn eigen karakter.
Floris was dol op Monique, zocht het contact voor een knuffel en leerde trots te zijn op zijn vorderingen.
Rustig, stap voor stap werd alles opgebouwd.
Ik werd goed op de hoogte gehouden dmv filmpjes en foto’s. Mocht altijd langs komen.
Floris werd goed verzorgd en heeft net als ik, heel veel geleerd!
Kortom een goed en betrouwbaar adres om je paard intern in te laten rijden!
Voel me op en top op me gemak bij les van monique, heel vriendelijk en relaxed en absoluut niet te veel moeite om iets nogmaals uit te leggen of voor te doen. Leer elke keer wat bij! TOP
Francien Voermans
Francien Voermans
12:38 20 Nov 16
Monique geeft vertrouwen in zowel paard als baas. Alles gaat rustig en consequent.
js_loader


No, thanks!